Menüü
Garage Hard Lemon Alkoholivaba

Uus toode!

Klaaspudelis sidrunimaitseline alkoholivaba Garage on just see toode, mis veel ideaalsest suvest puudus. Joogis on tunda kergelt sidrunikoorele omast mõrkjust ja sidruni enda maitsemeeli kõditavat hapukust. See on tõeliselt värskendav alkoholivaba janukustutaja!

Super Manki Banana

Uus toode!

Mis saaks olla veel vingem kooslus kui Super Manki ja banaan?! Oleme see aasta pannud nii purki kui pudelisse puhta rõõmu Manki fännidele ehk eksootilise banaani ja magusa energiajoogimaiste koosluse. Lõbus maitseelamus, mis toob maagiat nii suurte kui väikeste nautlejate argipäeva. ​

Saku On Ice Alkoholivaba Granaatõun Energia

Uus toode!

Sel kevadel tuleb Saku on Ice alkoholivabade toodete perekonda karge ja uudne toode, mille maitsekoosluse moodustavad granaatõun ja energiajoogi maitse. Granaatõun annab joogile puuviljasuse ja värskuse ning energiajoogi maitse magususe.

Saku On Ice Metsmaasikas

Uus toode!

Uus värskendav metsmaasika maitseline õlu - suvine maitseelamus, mis kannab endas looduse kergeid puudutusi ja jääõlle kargeid noote. See ainulaadne jook sulatab suus kokku küpsete metsmaasikate magususe ja õrna jääõlle värskuse. ​

Saku On Ice 0,0% Greip

Uus toode!

Õllejook on tehtud kvaliteetse alkoholivaba õlle baasil, millele on lisatud värskendavat mahla. Aroomist on tunda greibi koorele omaseid noote, mis annavad märku, et see jook pole kindlasti magus vaid kergelt mõru ja meeldivalt karge.

Saku on Ice 0,0% Melon

Uus toode!

Vedelikku iseloomustab küpsete melonite mahlakas maitse, millele lisab värskust õrn kurginoot. Uudse tehnoloogiaga pruulitud 0,0% õllebaas annab tootele sügavust ja toob järelmaitses esile humalasust. ​

Somersby Mandarine alkoholivaba

Uus toode!

Tsitruseline mandariin on parajalt nii magus kui ka pisut hapukas samaaegselt, moodustades ideaalse kaaslase nendele siidri sõpradele, kes soovivad uusi maitseid just alkoholivabalt tarbida.

Saku Originaal Xtra

Uus toode!

Saku Originaal XTRA-le on segatud spetsiaalset Tettnanger humalat, mis annab Saku Originaal XTRA-le selle „midagi ekstra“ - pehme vürtsikuse ja peene, tasakaalustatud, lillelise ja ürdilise aroomi.

KOFF Twist

Uus toode!

Troopiline ananass, magus maasikas ja hapukas sidrun koos ehtsa džinniga moodustavad ideaalselt värskendava koosluse, mida külmalt tarbida.

Karl Friedrich Kali Vaarikas

Uus toode!

Karli Vaarika Kali on moderne tõlgendus kaljast, kus klassikalisele linnasejoogile on juurde lisatud ka magusta ja suvist vaarika maitset. Nii pakub see jook uuenduslike elamusi iga ilmaga ja iga kord saad üllatuda, kui hea võivad mõned maitsed kokku pannes olla.

Battery Juiced Citrus

Uued Battery Juiced tooted!

Battery Juiced energiajoogid sisaldavad 25% päris puuviljamahla ning energia joogile omaselt kofeiini ja B-vitamiine. Valikus on 2 maitset: Battery Juiced Citrus on mahlase punase greibi maitseline ja Battery Juiced Breeze on pehme virsiku ja värske sidrunilimonaadi maitseline

Rock Hopper

Uus toode!

Rock Hopper on klassikalise Rocki nooruslikum ja uuendusmeelne vend. Endiselt on tegemist laager õllega, aga nüüd on pruulimisel kaustatud ka trendikat “dry-hop´I”, mis anna juurde palju aroomi ja keha, ilma õlut liialt mõrudaks muutmata. Nii saame kõnetada kõiki laager-õlle sõpru, kes otsivad tugevaid emotsioone, ilma et need joojast lihtsalt üle jookseks.

Karl Friedrich Ale

Uus toode!

Karl Ale on Karli perekonna uusim liige. Selle brändi esimese Ale-tüüpi õllega loodame me kõnetada uut tarbijaskonda. Karl Ale on mõnusalt tugeva kehaga, milles tulevad eriti esile humalast tulenevad tsitruse aroomid, mis kanduvad mõnusalt üle ka maitsesse. See on kergesti joodav ja värskendav õlu, aga võrreldes teiste Karl õlledega on temal palju pikem ja humalasem järelmaitse.

Kronenbourg 1664 Blanc 0,0%

Uus toode!

Õrnkollast tooni alkoholivaba nisuõlu Kronenbourg 1664 Blanc pakub puuviljast värskendust nagu teeb seda ka Kronenbourg 1664 Blanc - lihtsalt ilma alkoholita. Joogis kohtuvad  puuviljalisus ja tsitruse värskus. Põnevaks lisandiks on tuntav koriander, mis annab kokku eriliselt mõnusa ja nauditava maitsebuketi. 

Vichy Vitamix Sport

Uued Vichy Vitamix vitamiinide või ekstraktidega joogid!

Vichy Vitamix erinevate maitsetega joogid, mis on rikastatud vitamiinide või ekstraktidega, pakuvad korraga nii kosutust kui mõnusat janukustutust. Kahe armastatud maitse kõrvale oleme toonud kaks uut kergelt karboniseeritud funktsionaalset vett. Nendele on lisatud juurde ekstraktid, mis sarnaselt vitamiinidele turgutavad keha ja annavad lisa jõudu. Lisaks on veel väiksem suhkrusisaldus.

Saku On Ice Ploom

Saku On Ice tooted uues kuues!

Sellel kevadel lansseerime uue maitse Saku On Ice Ploom, mille toome turule täiesti uues pakendis 0,33L purgis! Lisaks saab uue välimuse ka juba tuttav Saku On Ice Tsitrus, mis on edaspidi lisaks 0,33L pudelile poelettidelt leitav ka purgis, et just sinul oleks valikuid tarbimismomendis!

Grimbergen Rouge Intense

Uus toode!

Grimbergen Rouge Intense on mõeldud kõikidele õllesõpradele, kellele meeldivad intensiivsed ja puuviljased maitsed. Õllele omane kerge linnase ja humala aroom seguneb kirsi mahlase, aga ka samal ajal ka happelise maitsega. Koos loovad nad lopsaka maitsekompoti, mida tuleb proovida ja nautida

Rock IPA

Rock IPA

Rock IPA on jõulise maitsega ale tüüpi õlu, kus mõrudust ja väge on tunda igas sõõmus mis sa võtad. Seda õlut juues tunned, et jõud tuleb sinusse ja intensiivne humala maitse paneb ka kõige karmima mehe naeratama!

Karl Friedrich Kali Apelsin

UUS TOODE!

Karl Friedrichi Kali on mõnusalt magusa, aga mitte liialt lääge mekiga ning sobib nii suviseks karastuseks kui ka õhtusöögi kõrval nautimiseks. Apelsinimaitseline Karl Friedrichi Kali mõjub värskendavalt kogu kaljakategooriale, üllatades unikaalse maitseelamusega.

TERE TULEMAST SAKU ÕLLETEHASESSE!

Saku Õlletehas on kujunenud Eesti joogitööstuse lipulaevaks, olles viimastel aastakümnetel osaks Eesti elust ja edust. Oleme joogitootjana ja läbi oma maitsvate toodete ning armastatud brändide tuntud pea igale eestimaalasele. Saku Õlletehase portfelli kuuluvad lisaks kodumaistele ja rahvusvahelistele õllebrändidele ka siidrite, long drink’ide, vee, energiajookide ja karastusjookide brändid. Anname iga-aastaselt suure panuse Eesti majandusse, kultuuriellu, spordi arengusse ning erilise kirega seisame Eesti õllekultuuri kõrge taseme eest.

Meil on Sulle pakkuda palju rohkemat kui lihtsalt suurepärast õlut. Püüdleme olla Sinu lemmikbaarmen mitte ainult töökoha, vaid ka suurepärase töökogemuse pakkujana. Nagu Sinu usaldusväärne baarmen, kes teab Sinu maitse-eelistusi, soovime me mõista Sinu karjäärialaseid ambitsioone ning tekitada Sulle meie juures hoitud tunne.

Viimased uudised

Saku Õlletehas seiskas kogu päevaks tehase töö ja keskendus tööohutusele

Saku Õlletehas seiskas kogu päevaks tehase töö ja keskendus tööohutusele

15.03.24

Esmaspäeval, 11.märtsil seiskus Saku Õlletehases kogu tootmine, sest toimus suur tööohutuspäev, millest võtsid osa tehase kõik ligi 300 töötajat. Kogu päeva vältel said Õlletehase töötajad erinevates tööohutusalastes töötubades testida oma teadmisi tööohutusest ja lahendada erinevaid ülesandeid.
Carlsberg Grupp kasvatas müügikäivet, kasumlikkus mõnevõrra kahanes

Carlsberg Grupp kasvatas müügikäivet, kasumlikkus mõnevõrra kahanes

15.02.24

Nii Saku Õlletehas kui ka ettevõtte emafirma Carlsberg Grupp nendivad, et vaatamata keerulisele aastale saavutati mullu rahuldavad tulemused. Kontserni raporteeritud müügikäive kerkis 4,7 protsenti ulatudes 73,6 miljardi Taani kroonini (9,9 miljardit eurot). Kontserni raporteeritud tegevuskasum oli võrreldes möödunud aastaga väikeses, 3,2-protsendilises languses, ulatudes 11,1 miljardi Taani kroonini (1,5 miljardit eurot). Venemaa ettevõtte mahakirjutamine tõi Carlsberg Grupi jaoks kaasa kahjumi summas 5,5 miljardit eurot.
Turvalise autosõidu A ja O - see on Alkoholivaba Originaal. Vaid kolmandik autojuhte puhastab talve eel autol esiklaasi ja veerand vahetab kojamehi

Turvalise autosõidu A ja O - see on Alkoholivaba Originaal. Vaid kolmandik autojuhte puhastab talve eel autol esiklaasi ja veerand vahetab kojamehi

11.12.23

Saku Õlletehase tellimusel ja Norstati poolt läbi viidud sõiduharjumuste uuringu kohaselt kontrollib seitse autojuhti kümnest enne sügistalvist hooaega oma talverehvide mustri sügavust, samas vähesed hoolitsevad pimedal ajal parema nähtavuse eest – kolmandik puhastab tuuleklaasi mõlemalt poolt ning vaid veerand vahetab ära auto kojamehed.

Võta ühendust!

Saku Õlletehase AS

Tallinna mnt 2, Saku,
Harjumaa 75501
Äriregistri kood 10030278

Üldtelefon: 6 508 400
E-post: [email protected]

 

SPONSORLUS:

[email protected]