Muud lood
26.07.16

Pilvine Õun pärjati iTQi “Ülima Maitse” tiitliga

Brüsselis baseeruv rahvusvaheline instituut iTQi hindab iga aasta professionaalse žürii poolt Euroopa toidu- ja joogitööstuse uudistooteid. Tänavu osales seal mitmete teiste seas ka Saku Antvärk siider “Pilvine Õun”.

Hindamine toimus pimetestina ja žürii koosnes Euroopa juhtivatest sommeljeedest ja tippkokkadest, kes tunnistasid Saku Antvärk sarja siidrile “Pilvine Õun” iTQi maineka kvaliteedimärgi “Ülima Maitse” tiitli. Andes pruulile igas kategoorias peaaegu täispunktid ehk skoori vahemikus 80-90 palli pärjati siider, maksimaalsest kolmest, kahe kuldtähega. 

See on läbi aegade üks kõrgemaid tunnustusi Saku tootevalikule ning suur au Eesti siidrikunstile.

Nüüd kui iTQi on oma hinnangud andnud on aeg sinul võtta sõbrad ühes ja korralda ise üks korralik siidridegustatsioon ja leida enda lemmikud. Auhinnatud pruul on saadaval mitmetes poodides üle Eesti ja võidetud kuldtähti saad näha mõne kuu pärast Saku Antvärk Pilvise Õuna etiketilt.